Szerzőink

Haklik Tamás


Szociálpedagógus, hajléktalan-ellátásban dolgozik. 2015 óta foglalkozik regény- és novellaírással. A Helikon, a Vár, a Magyar Napló, a Csillagszálló, a Prae, és a Rost folyóiratokban, valamint online az Előretolt Helyőrség és A Vörös Postakocsi oldalán jelentek meg írásai. Műveinek főszereplői hátrányos helyzetű fiatalok, szakmája és környezete során tapasztalt társadalmi problémák a meghatározó témái. Írásai szókimondóak, elgondolkodtatóak, de a humort sem mellőzik. Dolgozott már szobafestőként bel- és külföldön, de volt már rapper is Shocker Rhymes néven… díler még nem. Feleségével jelenleg is Ózdon él.

Pataki Eszter&Pataki Krisztina


Társszerzők és ikrek. Tolkien világának megszállott rajongói. 2018 óta alkotnak együtt, az ifjúsági irodalmat érzik szívükhöz a legközelebb. Regényeiket két szemszögből írják. A szórakoztató faktor mellett szeretnének értéket is közvetíteni. Ha épp nem írnak, szívesen olvasnak, túráznak, filozofálnak az élet nagy kérdéseiről.

Robin O'Wrightly


Robin O’Wrightly néven 2015 óta publikál. Az Egy igen-zet története a legviharvertebb sorsú kötete, korábban megjelent Emlékkönny címmel e-bookban a Trianon-100 emlékév tiszteletére. Különösen körbelengi a „mesebeli hármas szám” misztikája: sorrendben a harmadik regénye, ami három egységből áll. Háromszor írta át, ugyanennyi szerkesztő gondozta a szövegvariánsokat, három kiadást ért meg különböző kiadóknál. A könyv célja „a halottak hazugságból való megtisztítása, lehetséges bűneik feloldása, és a megismert igazság kimondása”. És mint tudjuk: három a magyar igazság.

Szollár Bence


1994-ben született, az írásért gyermekkora óta rajong. Első könyve 2019-ben jelent meg Frontláz címmel, ezt követte 2022-ben az Egy szál rózsa, valamint Az emelet és más horrornovellák. Több antológiába is beválogatták már írásait. Családjával Gyöngyösön él.

Bacsa Zsófia


Bacsa Zsófia 2017-ben publikálta első versét nyomtatásban, de az évek során online formában is kiadta munkáit a Holnap Magazinnál. 2015 óta foglalkozik írással, leggyakrabban az élet árnyoldalait veti papírra. Alkotásai az alábbi linken tekinthetők meg: https://linktr.ee/bacsa_art

Kristin M. Furrier


2006-ban publikálta első művét nyomtatásban. A hazai irodalomban 2015-től képviselteti magát aktívan, azóta hat regénye és két novellája jelent meg. Főként ifjúsági- és családtörténeteket olvashatunk tőle. Írásai letűnt korokba repítenek vissza bennünket, művei nyomán életre kel a történelem. Értékekben és élményekben gazdag ifjúsági regényei évről évre sikert aratnak az olvasók körében.