Szerzőink

Haklik Tamás


Szociálpedagógus, hajléktalan-ellátásban dolgozik. 2015 óta foglalkozik regény- és novellaírással. A Helikon, a Vár, a Magyar Napló, a Csillagszálló, a Prae, és a Rost folyóiratokban, valamint online az Előretolt Helyőrség és A Vörös Postakocsi oldalán jelentek meg írásai. Műveinek főszereplői hátrányos helyzetű fiatalok, szakmája és környezete során tapasztalt társadalmi problémák a meghatározó témái. Írásai szókimondóak, elgondolkodtatóak, de a humort sem mellőzik. Dolgozott már szobafestőként bel- és külföldön, de volt már rapper is Shocker Rhymes néven… díler még nem. Feleségével jelenleg is Ózdon él.

Pataki Eszter&Pataki Krisztina


Társszerzők és ikrek. Tolkien világának megszállott rajongói. 2018 óta alkotnak együtt, az ifjúsági irodalmat érzik szívükhöz a legközelebb. Regényeiket két szemszögből írják. A szórakoztató faktor mellett szeretnének értéket is közvetíteni. Ha épp nem írnak, szívesen olvasnak, túráznak, filozofálnak az élet nagy kérdéseiről.

Szollár Bence


1994-ben született, az írásért gyermekkora óta rajong. Első könyve 2019-ben jelent meg Frontláz címmel, ezt követte 2022-ben az Egy szál rózsa, valamint Az emelet és más horrornovellák. Több antológiába is beválogatták már írásait. Családjával Gyöngyösön él.